Bezgólový šláger PSG - Real nenadchol, Benitez: Mali sme vyhrať

NETKY.SK • 22 Október 2015, 09:35 • 2 min
Bezgólový šláger PSG - Real nenadchol, Benitez: Mali sme vyhrať

PARÍŽ - Trénera Realu Madrid Rafaela Beniteza mrzeli nevyužité šance v šlágri A-skupiny futbalovej Ligy majstrov, v ktorom jeho mužstvo remizovalo na pôde Paríža St. Germain 0:0. V lepšom svetle sa v zápase, ktorý herne nenadchol, predviedli hostia. Francúzsky šampión vsadil na precíznu obranu a vyrážal do brejkov, nevytvoril si však žiadnu vážnu príležitosť.

slovakia

left justify in out

Real pricestoval do Paríža bez trojice zranených opôr Garetha Balea, Karima Benzemu a Jamesa Rodrigueza, ktoré v ofenzíve citeľne chýbali najväčšej hviezde tímu Cristianovi Ronaldovi. Portugalský útočník mal dve dobré príležitosti na skórovanie, ale ani on na bezgólovom stave nič nezmenil.

 

"Myslím si, že sme si vypracovali viac šancí ako PSG. Kontrolovali sme dianie na ihrisku proti veľmi silnému súperovi. Hráči odviedli senzačnú prácu. Pred zápasom by som bol s remízou spokojný, teraz trvám na tom, že sme mali vyhrať," vyhlásil Benitez. Jeho tím sa so 7 bodmi udržal na čele tabuľky A-skupiny, s horším skóre za ním figuruje PSG. Oba tímy sú tak na najlepšej ceste kvalifikovať sa do jarného osemfinále.

 

"Získali sme bod na horúcej pôde súpera, ktorý je pre nás najväčším konkurentom v boji o prvenstvo v skupine. V obrane sme dnes hrali vynikajúco, domácim sme nedovolili prakticky nič. Smerom dopredu nám trochu chýbal smrtiaci inštinkt," povedal kapitán a stopér Realu Sergio Ramos.

 

Parížske ofenzívne esá Angel Di Maria, Edinson Cavani a Zlatan Ibrahimovič sa proti 10-násobnému európskemu šampiónovi nedokázali výraznejšie presadiť. "Vedeli sme, že nás čaká náročný zápas proti najlepšiemu tímu v Európe. Bod berieme, dnes sme predovšetkým nechceli Realu dovoliť rozvinúť jeho najväčšiu hrozbu a tou je ofenzívna sila. Už sa tešíme na odvetu v Madride, do ktorej pôjdeme s cieľom zvíťaziť, hoci vieme, že súper bude s príchodom zranených hráčov ešte silnejší," pridal svoj postreh stredopoliar PSG Blaise Matuidi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies