Vdova po Elvisovi Presleym vyriešila spor o závet svojej zosnulej dcéry

NETKY.SK • 17 Máj 2023, 10:45 • 2 min
Vdova po Elvisovi Presleym vyriešila spor o závet svojej zosnulej dcéry

LOS ANGELES - Vdova po Elvisovi Presleym Priscilla Presleyová dosiahla dohodu o majetku ich zosnulej dcéry po tom, ako spochybnila dodatok, ktorým bola vyňatá zo závetu.

slovakia

left justify in out

Vdova po Elvisovi Presleym Priscilla Presleyová dosiahla dohodu o majetku ich zosnulej dcéry po tom, ako spochybnila dodatok, ktorým bola vyňatá zo závetu. TASR správu prevzala z tlačovej agentúry AFP, ktorá sa odvoláva na utorkové vyjadrenie Presleyovej právnika.

 

Lisa Marie Presleyová zomrela náhle v januári v Los Angeles na zástavu srdca vo veku 54 rokov. Pôvodne stanovila svoju matku Priscillu za spoludediča, podľa zmeny závetu v roku 2016 saľ príjemcom jej majetku mala stať jej najstaršia dcéra, herečka Riley Keoughová.

 

Priscilla Presleyová sa v januári obrátila na súd s tým, že dodatok je neplatný, pretože jej bol predložený až po smrti dcéry a obsahuje niekoľko technických chýb vrátane chýbajúceho notárskeho overenia. Jej právnik v utorok losangeleskému sudcovi oznámil, že došlo k dohode. Žiadne podrobnosti však neboli zverejnené a očakáva sa, že dohoda zostane zapečatená. "Rodiny sú šťastné," povedal pred súdnou sieňou jej advokát Ronson Shamoun. Keoughovej právnik Justin Gold uviedol, že jeho klientka je s riešením tiež spokojná.

 

Priscilla Presleyová (77) sa s Elvisom rozviedla v roku 1973 po šiestich rokoch manželstva. Lisa Marie bola jediným dieťaťom tejto rockandrollovej ikony a až do smrti mala pod kontrolou otcovo panstvo Graceland.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona