Belgické ofenzívne eso Lukaku víta tlak

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 11:55 • 2 min
Belgické ofenzívne eso Lukaku víta tlak

BELO HORIZONTE - Romelu Lukaku sa nebráni zodpovednosti vyplývajúcej z pozície stredného útočníka belgickej futbalovej reprezentácie na majstrovstvách sveta v Brazílii. Tá kmeňovému hráčovi FC Chelsea prischla po zranení Christiana Bentekeho z Aston Villy. Iba dvadsaťjedenročný zakončovateľ si z toho ťažkú hlavu nerobí.

slovakia

left justify in out

"Milujem tlak, vítam ho. Keby som bol z neho vystrašený, nemohol by som podať plnohodnotný výkon," povedal 21-ročný mladík v kádri rovnako ambiciózneho belgického tímu. V Brazílii Lukaku bojuje na diaľku aj o miesto v kádri Chelsea. V uplynulých dvoch sezónach sa mu neušlo a hosťoval najskôr vo West Bromwichi a potom v Evertone. 

Ešte minulý týždeň sa Belgičania strachovali o jeho zdravotný stav. V prípravnom zápase s Tuniskom si zranil koleno. Ukázalo sa, že ide iba o natiahnutie a po jednodňovom oddychu normálne trénoval. V nedeľu už vyzeral byť úplne v poriadku. 

 

Belgičania v utorok odohrajú prvý zápas na MS po dvanástich rokoch. Ich súpermi v H-skupine budú Alžírčania. "Na významnom podujatí sme dlho chýbali. Ale náš návrat nebude o mojich góloch. Bude o víťazstvách celého tímu," zakončil Lukaku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies