Beckhamov syn pravdepodobne opustí Arsenal

NETKY.SK • 24 Február 2015, 15:42 • 2 min
Beckhamov syn pravdepodobne opustí Arsenal

LONDÝN - Syn bývalého kapitána anglickej futbalovej reprezentácie Davida Beckhama Brooklyn pravdepodobne nedostane štipendium a v lete opustí Arsenal Londýn.

slovakia

left justify in out

V klubovej akadémii sa budú ďalej pripravovať jeho súrodenci: dvanásťročný Romeo a o dva roky mladší Cruz. Pätnásťročného Brooklyna nedávno síce povolali do tímu Arsenalu do 18 rokov, ale iba preto, že väčšina kádra bola na turnaji v Katare. Tréneri Arsenalu hráča, ktorý operuje na pravej strane zálohy, hodnotia kladne, ale v akadémii je oveľa viac talentovaných futbalistov.

 

Ak by Brooklyn Beckham dostal štipendium, mohol by v akadémii Arsenalu pokračovať ešte dva roky. V tejto chvíli nie je jasné, či si v lete bude hľadať s pomocou rodičov a agenta nový klub. 

 

David Beckham hral počas kariéry za Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Miláno či Paríž St. Germain. S manželkou Victoriou Adamsovou majú okrem troch synov aj dcéru Harper Seven. Informácie zverejnila športová sekcia denníka Daily Mail. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies