Beckenbauer verí trojici favoritov, no nepodceňuje ani Taliansko

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 10:10 • 2 min
Beckenbauer verí trojici favoritov, no nepodceňuje ani Taliansko

BERLÍN - Bývalý legendárny nemecký futbalista Franz Beckenbauer má troch favoritov na víťazstvo na tohtoročných majstrovstvách Európy vo Francúzsku a jedným z nich je aj jeho rodná krajina.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa sú traja favoriti. Majstri sveta, čiže Nemci, hostitelia, čiže Francúzi a obhajcovia trofeje, čiže Španieli," uviedol pre agentúru dpa.

 

"Cisár Franz" si myslí, že reprezentačný tréner Nemecka Joachim Löw bol pred šampionátom vo veľmi dobrej situácii, keďže mal z čoho vyberať. "V bundeslige je veľa mladých hráčov, ktorí majú veľký potenciál. Zriedka môže tréner čerpať z takej veľkej 'nádrže'," pokračoval.

 

Beckenbauer zdôraznil, že netreba podceňovať ani Taliansko. "Hoci už bez veľkého tvorcu hry Andreu Pirla a bez nevypočítateľného Maria Balotelliho, no na takýchto turnajoch treba vždy počítať aj s Talianskom," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies