Bayern chce pokračovať na víťaznej vlne, jarnú časť otvorí s Freiburgom

NETKY.SK • 19 Január 2017, 16:07 • 2 min
Bayern chce pokračovať na víťaznej vlne, jarnú časť otvorí s Freiburgom

FREIBURG - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov chce pokračovať vo víťaznej ceste aj po zimnej prestávke bundesligy. Vo štvrtok to vyhlásil tréner Carlo Ancelotti.

slovakia

left justify in out

Bavori zakončili jesennú časť triumfom nad prekvapením sezóny RB Lipsko 3:0 a Ancelotti chce, aby jeho zverenci hrali rovnako dobre aj na jar. "Tím je v dobrej forme, fyzicky aj mentálne. Tvrdo sme pracovali, aby sme boli pripravení," povedal.

 

Bayern je na ceste za piatym titulom v rade a 27. celkovo, vysoké ambície má aj v národnom pohári a Lige majstrov. Potvrdiť dobrú formu môže už v piatok večer, keď sa predstaví v zápase 17. kola na ihrisku SC Freiburg.

 

Do hry nezasiahnu zranení obranca Jerome Boateng a stredopoliar Thiago Alcantara, k dispozícii už sú stredopoliar Arturo Vidal a krídelník Kingsley Coman.

 

Bavori sú na čele tabuľky s trojbodovým náskokom pred nováčikom z Lipska.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies