Batoľa sa zatúlalo z domu, prechádzalo cez rušnú cestu

NETKY.SK • 15 Marec 2018, 15:07 • 2 min
Batoľa sa zatúlalo z domu, prechádzalo cez rušnú cestu

Iba 18-mesačné batoľa sa v stredu v noci v austrálskom Melbourne záhadným spôsobom dostalo z domu a vydalo sa na dobrodružnú cestu. Dieťa našťastie zbadala dvojica hasičov a zachránila ho pri rušnej ulici.

slovakia

left justify in out

Rodičia sa údajne domnievali, že doma sleduje televíziu. Dievčatku sa však podarilo dostať sa von a vzdialiť sa od domu asi sto metrov, píše server Novinky.cz. V nočných hodinách tak bola na ulici úplne sama. 

 

Práve sa chystala prejsť cez rušnú ulicu, keď ju z auta zazrela dvojica hasičov. Okamžite vyskočili z vozidla a dieťa vzali do náručia.

 

 

 

Záchrancovia vzali dievčatko do jedného z tamojších zdravotníckych centier, kde im pracovníci pomohli s určením totožnosti. Polícia potom dieťa odniesla späť za svojimi rodičmi.

 

"Rodičia si mysleli, že sleduje televíziu. Z celej udalosti boli nesmierne znepokojení. Hasičom boli veľmi vďační. Tí boli našťastie v správnom čase na správnom mieste," uzavrel šéf tamojších hasičov Guy McCrorie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies