Bakoš v premiére skóroval za Liberec, chce mu pomôcť

NETKY.SK • 29 Január 2015, 14:17 • 2 min
Bakoš v premiére skóroval za Liberec, chce mu pomôcť

NYMBURK 29. januára (SITA) - Slovenský útočník Marek Bakoš skóroval hneď vo svojom premiérovom vystúpení v drese futbalového Slovana Liberec, k víťazstvu nad Znojmom 4:0 prispel jedným gólom.

slovakia

left justify in out

"Bolo to náročné, ale prvé zápasy bývajú takéto. Hrali sme celkom v pohode, napriek ťažkému terénu sme dali nejaké góly a nijaké nedostali," hodnotil na klubovom webe 31-ročný útočník, ktorý prišiel pod Ještěd z Plzne. Boj o titul vymenil za záchranu. 

 

"Stále to je futbal. A vždy sa o niečo hrá. Nečaká na nás nič ľahké, máme mladý kolektív, ktorý je napriek tomu celkom skúsený. Myslím si, že tento káder má na to, aby v pokoji vyhrával ligové zápasy. Potenciál však treba pretaviť na body a urobiť fanúšikom trochu radosť," poznamenal rodák z Novej Bane, ktorý v Plzni pôsobil od roku 2009. V Liberci, kde podpísal zmluvu na jeden a pol roka, by mal byť ofenzívnym ťahúňom. V českej lige dal dosiaľ 44 gólov. "Som tu, aby som pomohol. Dúfam, že moju úlohu splním. Samozrejme, je to teraz iné. V Liberci sa budú na mňa asi trochu viac spoliehať než v Plzni, ale preto som sem prišiel," dodal Marek Bakoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies