Bábätko Kim Kardashian a Kanyeho Westa by sa malo narodiť v júli

NETKY.SK • 16 Január 2013, 13:10 • 2 min
Bábätko Kim Kardashian a Kanyeho Westa by sa malo narodiť v júli

Bábätko Kim Kardashian a Kanyeho Westa by sa malo narodiť v júli

slovakia

left justify in out

imgHviezda reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007) sa na bábätko mimoriadne teší aj preto, že mala problémy s plodnosťou a nečakala, že otehotnie.

Americký rapper Kanye West a jeho priateľka Kim Kardashian svoje prvé bábätko privítajú v júli. Budúca mamička to prezradila v televíznej relácii Today. Tiež priznala, že tehotenstvo bolo pre ňu prekvapením, keďže mala rovnako ako jej sestra Khloé problémy s plodnosťou. Na dieťatko sa podľa jej slov o to viac teší. "O svojich problémoch s otehotnením som veľmi nehovorila, takže ma to naozaj príjemne prekvapilo. Lekári totiž niečo vraveli a stal sa pravý opak. Podľa mňa je to v mojej situácii obrovským požehnaním," vysvetlila. S Westom už síce hovoria o manželstve, no momentálne sa chcú sústrediť na dieťa. "Tie najlepšie prekvapenia sa stanú vtedy, keď nič neplánujete," uzavrela.

Kim Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007) a erotickej videonahrávke z roku 2006. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, so svojimi sestrami Khloé a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia, pod svojím menom predáva voňavky a zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch. Za výkon v snímke Disaster Movie (2008) si však vyslúžila nelichotivú nomináciu na Zlatú malinu. Bulvárne médiá sa vlani venovali jej veľkolepej svadbe s basketbalistom Krisom Humphriesom a o 72 dní neskôr ich rozvodu, ktorý ešte stále nie je uzavretý. Kardashian má za sebou tiež štvorročné manželstvo s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 - 2004). S Westom sa po dlhoročnom priateľstve dala dohromady vlani v apríli a nedávno si kúpili spoločný dom za 11 miliónov dolárov. 

Informácie zverejnila webstránka www.aceshowbiz.com.

Zdroj: SITA




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies