Automobilka Daimler v reklame spochybnila existenciu Santa Clausa, musela ju stiahnuť

NETKY.SK • 4 December 2015, 10:25 • 2 min
Automobilka Daimler v reklame spochybnila existenciu Santa Clausa, musela ju stiahnuť

BERLÍN - Nemecká divízia automobilky Daimler bola vo štvrtok nútená stiahnuť rozhlasovú reklamu na automobil Smart, v ktorej sa deti dozvedia, že Santa Claus neexistuje. Prinútili ju k tomu reakcie nahnevaných rodičov na sociálnych sieťach, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Je nám veľmi ľúto, že naša rozhlasová reklama nebola prijateľná pre niektorých poslucháčov," uviedol hovorca spoločnosti s tým, že reklama na model Smart FourFour bude nahradená inou. V reklame vystupuje rodina, ktorá sa rozpráva počas jazdy autom. Matka hovorí: "Deti skutočne veria, že starý otec bol Santa Claus... Želám si, aby nikdy nezistili, že Santa Claus neexistuje." V pozadí počuť prekvapenú reakciu detí: "Čože?" Jeden z používateľov Facebooku na stránke Smartu konštatoval, že "ak by existovala súťaž pre najbezohľadnejšiu a najnecitlivejšiu reklamu všetkých čias, táto by zvíťazila".


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies