Australian Open: Federer má dvojičky aj na nohách

NETKY.SK • 21 Január 2014, 07:58 • 2 min
Australian Open: Federer má dvojičky aj na nohách

MELBOURNE - Švajčiarsky tenista Roger Federer nosí na kurte dve ponožky na každej nohe. Odhalil to detailný záber televíznych kamier počas pondelňajšieho osemfinálového víťazstva niekdajšieho lídra svetového rebríčka nad Francúzom Jo-Wilfriedom Tsongom na melbournských grandslamových Australian Open.

slovakia

left justify in out

"Som až pod takouto kontrolou?" s úsmevom zareagoval Federer na otázku moderátora so slávnou tenisovou minulosťou Jima Couriera ešte na kurte Rod Laver Areny. "Aj moje dcérky Myla a Charlene sa nad tým pozastavujú. Odpovedám im, že takto to je v teniskách mäkšie," vysvetlil 32-ročný bazilejský rodák. 

Federer bude v stredu vo štvrťfinále čeliť Britovi Andymu Murraymu. Švajčiar na Štedrý deň prostredníctvom Facebooku prezradil, že s manželkou, 35-ročnou rodáčkou z Bojníc Miroslavou Vavrinecovou, čakajú prírastok do rodinky. Od 23. júla 2009 majú dvojičky Mylu Rose and Charlene Rivu. Pár sa dal dokopy počas olympijských hier 2000 v Sydney, svadbu mal 11. apríla 2009 v Riehene pri Bazileji. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies