AUDIO Moderátor Sajfa vyspovedal Helenu Mezenskú: Ste ako Majk Spirit!

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 18:25 • 2 min
AUDIO Moderátor Sajfa vyspovedal Helenu Mezenskú: Ste ako Majk Spirit!

BRATISLAVA – Prezidentské voľby sa budú konať už 15. marca a na každom rohu na nás vyskakujú kandidáti na prezidenta, ktorí sa uchádzajú o naše hlasy.

slovakia

left justify in out

Kandidátov na prezidenta vyspovedal aj známy moderátor Fun rádia Matej Cifra alias Sajfa. Ako prvá sa v rádiu objavila občianska kandidátka a poslankyňa NR za OĽaNO Helena Mezenská.

Sajfa už vopred avizoval, že sa nebude jednať o klasické politické diskusie a v tomto duchu sa rozhovor aj začal. „Zdobím sa kamienkami,“ prezradila na začiatku Mezenská, keď si moderátor všimol jej prsteň, ktorý označil za kryptonit.

Na otázku, či si myslí, že vo voľbách uspeje Mezenská odpovedala, že sa do budúcnosti nepozerá a „žije pre prítomný okamih“. Sajfa jej ihneď zakontroval: „Vy ste ako Majk Spirit.“ Ďalej prezidentská kandidátka Mezenská prezradila, že používa hlavne srdce a ku kandidatúre na prezidenta ju priviedli ľudia a jej vnútorný hlas.

Mezenská sa v rozhovore vyjadrila aj k problémom Slovenska. Podľa nej je ním „nízky stupeň duchovného uvedomenia, v ktorom máme rezervy.“ V rozhovore prišla otázka aj na Silviu Šuvadovú, s ktorou sa poslankyňa za OĽaNO stretla v parlamente. „Bolo to pekné stretnutie,“ komentovala Mezenská, ktorá prezradila, že s herečkou komunikovali aj neverbálne.

Kandidátka na prezidenta prezradila o sebe aj to, že medituje počas behu, verí v posmrtný život, počas cestovania rýchlikom objíma celé Slovensko a keby ju Miroslav Šatan a Zdeno Chára poprosili, tak by im pomohla vyriešiť ich spor.

 



 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies