Atletico tlačí na Barcelonu, Simeone: Bude ťažké odrážať náš nápor

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 09:59 • 2 min
Atletico tlačí na Barcelonu, Simeone: Bude ťažké odrážať náš nápor

MADRID - V utorňajšom zápase španielskej Primera Division si futbalisti Atletica Madrid hravo poradili s Realom Sociedad. Po víťazstve 3:0 vyvinuli zverenci Diega Simeoneho tlak na lídra súťaže FC Barcelona, na ktorého strácajú päť bodov. Katalánsky obhajca titulu však má k dispozícii štvrtkový duel s Rayom Vallecano.

slovakia

left justify in out

Atletico sa ujalo vedenia už v 8. minúte po vlastnom góle Diega Reyesa a hneď na začiatku druhého polčasu zvýšil jeho náskok Saul Niguez. Triumf domáceho favorita potvrdil Antoine Griezmann, ktorý po hodine hry premenil jedenástku. V 63. minúte mohol hostí vrátiť do hry Reyes, ale lopta po jeho hlavičke len opečiatkovala žrď súperovej brány.

 

"Budeme sa snažiť najviac, ako to len bude možné. Keď budeme vyhrávať zápasy, pre Barcelonu bude ťažké odrážať náš nápor," vyhlásil tréner Atletica Madrid Diego Simeone, ktorého mužstvo vyhralo štvrtý z piatich uplynulých ligových duelov. Okrem toho ani v jednom z nich neinkasovalo. Túto sériu sa hráči Atletica pokúsia natiahnuť v nedeľňajšom zápase na pôde Valencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies