Asa Butterfield a Maisie Williams si zahrajú v dráme Arrivals

NETKY.SK • 22 September 2015, 10:51 • 2 min
Asa Butterfield a Maisie Williams si zahrajú v dráme Arrivals

LOS ANGELES - Anglický herec Asa Butterfield a jeho krajanka Maisie Williams sa predstavia v nezávislom filme Arrivals. Osemnásťročný rodák z Londýna stvárni hypochondra pracujúceho v Kapskom meste, ktorý sa stretne s nekonvenčnou a smrteľne chorou tínedžerkou v podaní Williams.

slovakia

left justify in out

Mladík jej má pomôcť splniť posledné želania pred smrťou. Réžiu snímky má na starosti Peter Hutchings, scenár zas Fergal Rock. Novinku plánujú začať nakrúcať počas zimy v Južnej Afrike. Asa Maxwell Thornton Farr Butterfield si zahral napríklad vo filmoch Chlapec v pruhovanom pyžame (2008), Kúzelná opatrovateľka a veľký tresk (2010), Vlkolak (2010), Hugo a jeho veľký objav (2011) či Enderova hra (2013).


Osemnásťročná Maisie Williams je známa najmä ako Arya Stark zo seriálu Hra o tróny (2011), okrem toho sa objavila aj v trileri Heatstroke (2013), dramédii Gold (2014) či mysterióznej dráme The Falling (2014).



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies