Arteta vychvaľuje novú posilu Arsenalu, Cazorlu: Je to neskutočný talent

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 13:56 • 2 min
Arteta vychvaľuje novú posilu Arsenalu, Cazorlu: Je to neskutočný talent

Arteta vychvaľuje novú posilu Arsenalu, Cazorlu Je to neskutočný talent - Futbal LONDÝN - Mikel Arteta sa teší, že si v Arsenale zahrá spolu so Santim Cazorlom. Gunners sa s 27-ročným hráčom dohodli na podmienkach, keď Malaga prikývla na sumu 16 miliónov

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Mikel Arteta sa teší, že si v Arsenale zahrá spolu  so Santim Cazorlom. Gunners sa s 27-ročným hráčom dohodli na podmienkach, keď Malaga prikývla na sumu 16 miliónov libier.

Arteta povedal: "Nemôžem hovoriť o aktuálnej situácii, ale môžem povedať, že ho poznám ako hráča naozaj dobre. Je to top hráč. Má neuveriteľnú kvalitu a talent, a to je všetko, čo môžem povedať."

Tréner Gunners, Arsene Wenger, ktorý už získal Oliviera Girouda a Lukasa Podolskeho, sa teší na príchod Cazorlu je a trvá na tom, že ešte zďaleka neskončil s novými posilami.

"Zdieľam názor Mikela Artetu. Cazorla je skvelý hráč," povedal Wenger. "Kúpili sme Oliviera Girouda a Lukasa Podolskeho, ale ešte sme s novými posilami neskončili. Máme ešte nejakých hráčov vyhliadnutých."

Wenger je rozhodnutý udržať kapitána Robina van Persieho na Emirates Stadium, ale o holandského útočníka majú eminentný záujem Manchester United a City, rovnako ako aj taliansky gigant Juventus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies