Arsenal zdolal v londýnskom derby Chelsea 3:1 a je opäť na čele tabuľky

NETKY.SK • 3 Máj 2023, 09:15 • 2 min
Arsenal zdolal v londýnskom derby Chelsea 3:1 a je opäť na čele tabuľky

LONDÝN - Futbalisti Arsenalu zvíťazili v utorkovom londýnskom derby 34. kola Premier League nad Chelsea 3:1. V tabuľke sú opäť na prvom mieste.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Arsenalu zvíťazili v utorkovom londýnskom derby 34. kola Premier League nad Chelsea 3:1 a dostali sa späť na čelo tabuľky. Na konte majú o dva body viac ako druhý Manchester City, no odohrali o dve stretnutia viac.

 

"Gunners" zvíťazili po štyroch zápasoch (0-1-3), Chelsea natiahla sériu prehier vo všetkých súťažiach na šesť a nevyhrala už deväť duelov. V tabuľke jej patrí až 12. priečka, no oproti najbližším súperom odohrala o stretnutie menej. Arsenal rozhodol o svojom triumfe už v prvom polčase, keď sa dvakrát presadil kapitán Martin Ödegaard a na 3:0 zvýšil Gabriel Jesus. Hosťom sa v druhom polčase podarilo už len skorigovať výsledok zásluhou Chukwunonsa Maduekeho.

 

34. kolo Premier League Arsenal FC - FC Chelsea 3:1 (3:0) Góly: 18. a 31. Ödegaard, 34. Jesus - 65. Madueke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies