Apple Stores budú skladovať zlaté Apple Watch v špeciálnych trezoroch

NETKY.SK • 3 Február 2015, 18:30 • 2 min
Apple Stores budú skladovať zlaté Apple Watch v špeciálnych trezoroch

CUPERTINO – Americký gigant Apple kladie na bezpečnosť veľký dôraz, o čom svedčia aj opatrenia pri uskladnení ich najnovšieho produktu, hodiniek Apple Watch.

slovakia

left justify in out

Podľa správ z 9to5Mac, americká spoločnosť inštaluje vo svojej sieti Apple Stores na zakázku vyrobené trezory, v ktorých bude uskladnená špeciálna edícia hodiniek Apple Watch z 18-karátového zlata.

V prevádzke je už niekoľko takýchto trezorov a sú vybavené nabíjačkami MagSafe, ktoré majú zabezpečiť, aby hodinky boli vždy nabité. V trezoroch by mali byť uložené hodinky pripravené na predaj a cez noc aj vystavené kusy z pultov obchodu.

Apple takiež pracuje na špeciálnej váhe, ktorá má vážiť hodinky Apple Watch. Toto opatrenie by malo zabrániť špekulantom, ktorí si kúpia zlaté hodinky a po odstránení či výmene zlatých častí by chceli vrátiť produkt do obchodu.

 

Cena špeciálnych 18-karátových zlatých hodiniek Apple Watch ešte nebola potvrdená, avšak špekuluja sa, že cena by sa mala hýbať v rozpätí od 1.200 do 5.000 amerických dolárov. Klasické modely Apple Watch začínajú pri cene 349 dolárov.

Podľa generálneho riaditeľa Tima Cooka, by sa hodinky Apple Watch mali dostať do predaja niekedy v apríli tohto roku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies