VIDEO Anglický tím prehrával ešte v 90. minúte 3-1, zápas nakoniec vyhral!

NETKY.SK • 11 Január 2016, 18:36 • 2 min
VIDEO Anglický tím prehrával ešte v 90. minúte 3-1, zápas nakoniec vyhral!

BARROW – Uplynulý víkend sa v anglickej 5.lige odohral zápas, ktorý mal infarktový záver pre všetkých fanúšikov, či už domácich alebo hostí. Tranmere Rovers ešte v 90. minúte prehrávali 3-1, keď sa zrazu stalo niečo neuveriteľné!

slovakia

left justify in out

Hostia išli do vedenia ešte v prvom polčase, keď v 18. minúte Adam Mekki premenil nariadenú penaltu. Až do 67. minúty sa stav nezmenil, keď rozhodca odpískal pokutový kop aj pre domácich a Jason Walker vyrovnal na 1-1. Domáci ožili a vďaka ďalším dvom presným zásahom z kopačiek Simona Granda (82.min) a Andyho Cooka (87.min) zápas otočili na 3-1. Fanúšikovia domáceho Barrow už oslavovali, keď zrazu prišla ľadová sprcha a trpké vytriezvenie.
 

 

Hostia sa totiž nevzdali a v 90. minúte znížil na 3-2 Lois Maynard. Hráči Tranmere boli ako pokropení živou vodou a v 92. minúte vyrovnal Jeff Hughes. To už oslavovali fanúšikovia hostí, ale skaza domáceho tímu ešte nebola dokonaná úplne. V 95. minúte totiž strhol víťazstvo na stranu hostí Jake Kirby a zabezpečil hosťom neuveriteľné víťazstvo!

 

V tábore fanúšikov hostí došlo k výbuchu radosti, kdežto domáci stále nemohli uveriť tomu, čo sa práve stalo. Takýto neuveriteľný obrat sa totiž nevidí často. Celkove si zápas prišlo pozrieť 1.766 fanúšikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies