Melanie C zverejnila skladbu Anymore

NETKY.SK • 6 September 2016, 16:20 • 2 min
Melanie C zverejnila skladbu Anymore

LONDÝN - Anglická speváčka Melanie C zverejnila skladbu Anymore. Novinka mala premiéru dnes v rannej show Chrisa Evansa na BBC Radio 2. Niekdajšia členka skupiny Spice Girls predstavila k piesni aj videoklip, v ktorom prezentuje skladbu v klube. V ďalších záberoch je možné vidieť tancujúcich ľudí na rôznych miestach.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa bude nachádzať na albume Version of Me, ktorý interpretka plánuje vydať 21. októbra. Nahrávka bude obsahovať dovedna jedenásť skladieb.

 

"Chcela som spraviť niečo naozaj iné. Vždy som chcela nahrať viac elektronický album. Je to stále pop, pretože som popová speváčka a tak to aj zostane, ale bolo milé trocha experimentovať a robiť niečo odlišné. Hudba sa mení. Je dobré rozvíjať sa a môj vkus sa rozvíja. Som to stále stará dobrá ja, ale v novej, modernej a vylepšenej verzii," povedala speváčka na margo albumu v spomínanej show.

 

 

Melanie C, vlastným menom Melanie Chisholm, sa preslávila ako "Sporty Spice" v spomínanej dievčenskej skupine Spice Girls, ktorá vznikla v roku 1994. Okrem nej v úspešnej formácii pôsobili "Scary Spice" Melanie Brown (Mel B), "Baby Spice" Emma Bunton, "Ginger Spice" Geri Halliwell a "Posh Spice" Victoria Beckham. Na konte majú albumy Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po veľkom úspechu si však dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa na olympijských hrách v Londýne v roku 2012. Melanie C vydala v rámci sólovej kariéry šesť štúdioviek, vrátane úspešného debutu Northern Star z roku 1999. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Never Be the Same Again, I Turn To You, Here It Comes Again či Next Best Superstar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies