Ancelottiho ohromil Bellinghamov debut v drese Realu: "Je fantastický"

NETKY.SK • 24 Júl 2023, 12:45 • 2 min
Ancelottiho ohromil Bellinghamov debut v drese Realu: "Je fantastický"

LOS ANGELES - Trénera Realu Madrid Carla Ancelottiho ohromil debut anglického futbalistu Judea Bellinghama v drese "bieleho baletu" proti AC Miláno (3:2) počas predsezónneho turné v USA.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný stredopoliar odohral v prvom stretnutí 64 minút. "Bol som naozaj ohromený. Bellingham hral veľmi dobre a tím si musí zvyknúť na jeho kvalitu, ktorá je neuveriteľná. Jeho príchod do kabíny je nesmierne dôležitý pre mužstvo. Je to fantastický hráč, kompletný stredopoliar, ktorý prináša do hry skvelé tempo. Veľmi dobre sa pohybuje bez lopty a je iný ako ostatní stredopoliari, ktorých máme v tíme. Maximálne využíva voľný priestor a dodáva nášmu mužstvu ďalší rozmer," uviedol 64-ročný kouč pre oficiálnu webovú stránku Realu.

Bellingham posilnil Real na začiatku leta, keď prestúpil do španielskeho veľkoklubu z Borussie Dortmund za 103 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR / Marek Nemček Foto: Goal / Getty Images
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies