Americký country spevák Kenny Chesney naspieval duet s Pink

NETKY.SK • 31 Júl 2016, 12:23 • 2 min
Americký country spevák Kenny Chesney naspieval duet s Pink

BRATISLAVA - Americký country spevák Kenny Chesney zverejnil singel Setting The World On Fire, ktorý nahral so speváčkou Pink.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa bude nachádzať na jeho pripravovanej sedemnástej štúdiovke Cosmic Hallelujah, ktorá vyjde 28. októbra. Album sa pritom pôvodne volal Some Town Somewhere a do predaja sa mal dostať už 8. júla. Jeho termín vydania sa však 48-ročný rodák z Knoxville rozhodol posunúť práve preto, aby naň mohol umiestiť spomínaný duet s Pink. Setting The World On Fire je druhým singlom z novinky, z ktorej už v marci predstavil skladbu Noise.


Kenneth Arnold "Kenny" Chesney vydal debutový album In My Wildest Dreams v apríli 1994. S nahrávkami No Shoes, No Shirt, No Problems (2002), When The Sun Goes Down (2004), Be As You Are (Songs From An Old Blue Chair) (2005), The Road And The Radio (2005), Lucky Old Sun (2008), Hemingway's Whiskey (2010) a Life On A Rock (2013) dobyl americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má tiež napríklad štyri kompilácie či vianočný album All I Want For Christmas Is A Real Good Tan (2003).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies