Americké úrady hľadajú výhercu Jackpotu: Výhru vyše 14 miliónov si dodnes nevyzdvihol!

NETKY.SK • 10 Október 2014, 06:22 • 2 min
Americké úrady hľadajú výhercu Jackpotu: Výhru vyše 14 miliónov si dodnes nevyzdvihol!

DES MOINES - Úrady v americkom štáte Iowa sa pokúšajú vypátrať, kto si v roku 2010 kúpil výherný lós v lotérii, ale výhru mnoho miliónov dolárov si nevyzdvihol. Úrady preto vo štvrtok zverejnili video záhadnej osoby v nádeji, že ju konečne nájdu. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Video, zverejnené štátnym Útvarom pre kriminálne vyšetrovanie, zachytáva muža v kapucni na benzínovej stanici v metropole Des Moines v Iowe, ako si kupuje lós lotérie s názvom Hot Lotto, ktorý neskôr vyhral 14,3 milióna dolárov.
      

V roku 2011 si na peniaze nárokoval newyorský právnik - pokúšal sa vyzdvihnúť výhru len niekoľko minút pred vypršaním ročného konečného termínu. Žiadosť podpísal v mene novozaloženej nadácie a vyhlásil, že meno výhercu nepozná. Predstavitelia lotérie odmietli jackpot vyplatiť a právnik nakoniec svoj nárok naň stiahol. Odvtedy sa úrady snažia nájsť záhadného muža.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies