Americká moderátorka Oprah Winfreyová obvinila obchod z rasizmu

NETKY.SK • 9 August 2013, 19:03 • 2 min
Americká moderátorka Oprah Winfreyová obvinila obchod z rasizmu

ŽENEVA - Televízna hviezda amerických talk show Oprah Winfreyová sa podľa vlastných slov počas júlového pobytu vo Švajčiarsku stretla s rasizmom. Napísala to dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Mediálna magnátka, ktorá patrí k najbohatším ženám sveta, v americkom bulvárnom televíznom programe Entertainment Tonight uviedla, že pri nákupoch v Zürichu jej predavačka odmietla ukázať kabelku s odôvodnením, že je pre ňu "príliš drahá". Finančný magazín Forbes odhaduje, že Winfreyová len za uplynulý rok zarobila 77 miliónov dolárov.

Hovorkyňa švajčiarskej turistickej kancelárie Daniela Baerová vyjadrila nad prípadom poľutovanie. Kancelária uverejnila na sociálnej sieti Twitter ospravedlnenie, v ktorom sa hovorí, že predavačka sa správala "mimoriadne nevhodne". Winfreyová bola v Zürichu na svadbe svojej dlhoročnej priateľky, speváčky Tiny Turnerovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies