Aj Slováci budú behať pre tých, ktorí behať nemôžu

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 18:50 • 2 min
Aj Slováci budú behať pre tých, ktorí behať nemôžu

BRATISLAVA - Počas prvej májovej nedele 4. mája sa Slovensko zapojí medzi 35 krajín sveta, v ktorých sa pobeží pre tých, ktorí behať nemôžu.

slovakia

left justify in out

V nedeľu o 12:00 odštartuje beh Wings for Life, keď bežci v 35 krajinách a 40 lokalitách po celom svete, vybehnú v rovnakom čase. Sto percent z prostriedkov získaných z podujatia venujú nadácii Wings for Life foundation, ktorá financuje výskum liečby poranení miechy. Slovenská trať povedie z Bratislavy, okolo hradu Devín, smerom do malebnej krajiny Malých Karpát, informuje v mene organizátorov behu Kamila Babinecová.

 

Na vodičov v Bratislavskom kraji čakajú od 12:00 pre toto podujatie dopravné obmedzenia, informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Premávku čiastočne obmedzia na trase Dostojevského rad – Vajanského nábrežie – Nábrežie arm. generála Ludvíka Svobodu – Botanická – Devínska cesta – Kremeľská ulica – Istrijská ulica – cesta II/500 – Devínske jazero – Vysoká pri Morave – Záhorská Ves – Jakubov – Kostolište – Malacky Cesta mládeže. Od 12:00 do 14:00 bude časť Devínskej cesty pre autá úplne uzatvorená. Dopravné obmedzenia riadne vyznačia prenosným dopravným značením. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies