Adidas chce otvoriť 2500 nových obchodov v menších čínskych mestách

NETKY.SK • 16 November 2010, 12:38 • 2 min
Adidas chce otvoriť 2500 nových obchodov v menších čínskych mestách

Adidas chce otvoriť 2500 nových obchodov v menších čínskych mestách

slovakia

left justify in out

img

Nemecký výrobca športových potrieb Adidas plánuje do roku 2015 otvoriť viac ako 2500 nových obchodov v menších čínskych mestách, aby zvýšil svoje zisky z rýchlo sa rozvíjajúceho trhu.
      Adidas, ktorý je druhým najväčším výrobcom športových potrieb na svete, zaznamenal v 3. štvrťroku 2010 na čínskom trhu opäť rast príjmov a v priebehu piatich rokov chce dosiahnuť, aby sa jeho tempo zrýchlilo a dosiahlo dvojciferné číslo.
      Už na budúci rok by sa nemecký koncern chcel stať druhým najväčším predajcom športových potrieb v Číne. Z tejto pozície ho po letnej olympiáde v roku 2008 vytlačili rivali Nike a domáca firma Li Ning.
      Adidas by už na budúci rok chcel zosadiť Li Ning z druhej priečky agresívnou taktikou - otvorením predajní v menších mestách so špecifickými produktmi prispôsobenými potrebám a príjmom obyvateľov týchto miest.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies