Adam Lambert zverejnil VIDEOklip k piesni Another Lonely Night

NETKY.SK • 9 Október 2015, 16:03 • 2 min
Adam Lambert zverejnil VIDEOklip k piesni Another Lonely Night

BRATISLAVA - Americký spevák Adam Lambert zverejnil videoklip k piesni Another Lonely Night.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný interpret v novinke prezentuje skladbu sám v izbe či na pódiu v klube. Okrem toho je v klipe možné vidieť aj striptéra, tanečnicu či svadbu v Las Vegas. O réžiu sa postaral Luke Gilford.


Na tvorbe Another Lonely Night sa podieľali okrem Lamberta aj Max Martin, Ali Payami a Sterling Fox. Pieseň pochádza z interpretovho tretieho albumu The Original High (2015), ktorý obsahuje napríklad aj singel Ghost Town.

 


Adam Mitchel Lambert je finalistom ôsmej sezóny American Idol a debutovú štúdiovku For Your Entertainment vydal v roku 2009. Nahrávka sa umiestnila na tretej priečke amerického rebríčka Billboard 200. S druhým albumom Trespassing (2012) tento rebríček aj dobyl. Na konte má single No Boundaries, Time For Miracles, For Your Entertainment, If I Had You, Better Than I Know Myself či zatiaľ najúspešnejší Whataya Want From Me, vďaka ktorému ho nominovali na cenu Grammy. Hosťuje tiež v britskej kapele Queen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies