Aaron Paul je v manželstve šťastný

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 09:29 • 2 min
Aaron Paul je v manželstve šťastný

LOS ANGELES - Americký herec Aaron Paul je nesmierne šťastný, že sa oženil. Tridsaťštyriročný manžel herečky a režisérky Lauren Parsekian to prezradil pre americký magazín People počas galavečera nadácie Open Hearts. Na slávnosti v Malibu ocenili štyroch ľudí, vrátane Parsekian, ktorá je spoluzakladateľkou neziskovej organizácie Kind Campaign zameranej na boj proti šikanovaniu.

slovakia

left justify in out

„Nemôžem byť na ňu už viac hrdý. Je pre mňa požehnaním, že tu s ňou dnes večer môžem byť - buďme k sebe úprimní, každý večer, ktorý môžem stráviť s ňou, je pre mňa požehnaním. Manželstvo je tá najúžasnejšia vec, aká sa mi prihodila. Pozrite sa, aká je nádherná,“ povedal herec o svojej manželke, s ktorou 26. mája oslávi prvé výročie sobáša. Ich prvý spoločný rok vraj prešiel veľmi rýchlo a osláviť ho chcú tak, že sa pôjdu niekam spoločne zabaviť. 

 

Aaron Paul je známy predovšetkým zo seriálu Perníkový tatko (2008 - 2013), v ktorom stvárňoval Jesseho Pinkmana. Vďaka tejto úlohe ho nominovali na Zlatý glóbus či štyri razy na cenu Emmy, pričom dva razy sa mu podarilo uspieť. Zahral si napríklad aj v snímkach Svet podľa Prota (2002), Sexy párty (2003), Mission: Impossible III (2006), Posledný dom naľavo (2009), Wreckage (2010) či Na mol (2012). S Lauren Parsekian sa zosobášili v Malibu, pričom zásnuby sa konali v januári 2012 v Paríži. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies