Zverejnili ďalší teaser trailer siedmej epizódy Hviezdnych vojen

NETKY.SK • 28 August 2015, 11:31 • 2 min
Zverejnili ďalší teaser trailer siedmej epizódy Hviezdnych vojen

BRATISLAVA - Tvorcovia snímky Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza, ktorú uvedú do slovenských kín 17. decembra, ponúkli ďalší oficiálny teaser trailer.

slovakia

left justify in out

Niekoľkosekundovú upútavku zverejnili prostredníctvom služby Instagram. Vidieť v nej napríklad Finna (John Boyega), ktorý v rukách drží modrý svetelný meč, či na boj pripraveného Kyla Rena (Adam Driver). Ten zviera červený svetelný meč s dvoma extra lúčmi vychádzajúcimi z rukoväte. Inú, takmer dvojminútovú ukážku predstavili filmári už vlani v novembri.

 


Siedmu epizódu Hviezdnych vojen režíroval J.J. Abrams. Okrem spomínaných si v nej zahrali napríklad aj Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong. Príbeh sa bude odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983).


Ôsmu epizódu, ktorú by mali americké kiná premietať od 26. mája 2017, bude režírovať Rian Johnson. Deviata epizóda, ktorú nakrúti Colin Trevorrow, by sa mala dostať na plátna kín v roku 2019. Na samostatných filmoch zo sveta Star Wars okrem toho pracujú Phil Lord s Chrisom Millerom a Gareth Edwards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies