Žena v Londýne sa prebudila a neverila vlastným očiam: Vedľa nej si hovel obrovský had!

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 10:31 • 2 min
Žena v Londýne sa prebudila a neverila vlastným očiam: Vedľa nej si hovel obrovský had!

LONDÝN - Asi najväčší šok vo svojom živote zažila istá žena z Londýna. Keď sa totiž ráno zobudila, zistila, že spolu s ňou leží v posteli do klbka zvinutý pytón kráľovský. Vydesená Angličanka vystrelila z postele ako raketoplán a kontaktovala organizáciu na ochranu a odchyt zvierat RSPCA, píše server Sky News.

slovakia

left justify in out

Keď zamestnanci služby za vydesenou ženou do jej bytu Kensingtone v západnom Londýne dorazili, had už bol preč. „Tá nebohá žena musela zažiť najväčší šok svojho života, keď zistila, že s ňou leží v posteli had. Keď som dorazila, nepodarilo sa mi zistiť, kam sa pytón odplazil,“ povedala Jill Sandersová z RSPCA.

 

Pytóna nakoniec odchytili na druhý deň v chodbe. Organizácia RSPCA uviedla, že nemá tušenie, odkiaľ sa had do domu dostal, ale zrejme utiekol svojmu majiteľovi z okolia, píše server novinky.cz. V lete vraj dochádza k takým prípadom častejšie, pretože v teplom počasí majú hady viac energie a navyše sú majstri v útekoch. „V poslednom čase pribudlo podobných maznáčikov na úteku,“ dodala Sandersová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies