Zahalená modelka z reklamy na vlasy nie je až taká šíriteľka harmónie

NETKY.SK • 23 Január 2018, 13:26 • 2 min
Zahalená modelka z reklamy na vlasy nie je až taká šíriteľka harmónie

Moslimská modelka z kontroverznej reklamy na vlasy, kde pózovala v Hiďžábe a vlasy nebolo vidno, už z kampane odišla. Ukázalo sa, že pred rokmi útočila na svojom tweete na Izrael.

slovakia

left justify in out

Amena Khan svoje rozhodnutie oznámila v pondelok v príspevku na Twitteri, kde tiež napísala, že svoje kontroverzné príspevky zmazala, píše server Stredoevropan.cz. 

 

"Hlboko ľutujem obsah svojich tweetov, ktoré som napísala v roku 2014, ospravedlňujem sa za pobúrenie a bolesť, ktoré spôsobili," vyhlásila. "Mojou vášňou je boj za rozmanitosť. Nikoho nediskriminujem. Rozhodla som sa príspevky zmazať, pretože nereprezentujú posolstvo harmónie, za ktorým si stojím."

 

"Nedávno som sa zúčastnila kampane, ktorá ma bavila, pretože oslavovala inklúziu. S hlbokou ľútosťou som sa rozhodla z kampane odísť, pretože súčasná konverzácia poškodzuje pozitívneho a inkluzívneho ducha, ktorého chce priniesť," uzavrela. 

 

V roku 2014 nazvala Izrael hrozivým, vrahom detí a tvrdila, že ho čaká porážka. "Izrael je hrozivým štátom a tí, ktorí trpia najvaic, sú deti," vyhlásila v už zmazanom príspevku. zatiaľčo v inom napísala, že "Izrael = Pharoah (asi faraón). Obaja sú vrahmi detí. Pri Alláhovi, čaká ho /(Izrael) porážka, je to len otázka času."  V inom píspevku zase napísala, že Izrael je ilegálny štát a že terorizuje nevinných civilistov. 

 

L’Oréal má so svojimi modelkami len samé problémy. V septembri sa zbavil svojho prvého transgender modela  Munroe Bergdorfa potom, čo tvrdil, že bieli ľudia sú najnásilnejšou silou na plánéte Zem.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies