Začal tender na dokumentácie a dozor pre R2 pri Trenčíne

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 14:12 • 2 min
Začal tender na dokumentácie a dozor pre R2 pri Trenčíne

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie a ponuku, ako aj výkon autorského dozoru pre stavbu rýchlostnej cesty R2 Mníchova Lehota - Ruskovce.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná cena za poskytnutie týchto služieb je 4,1 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Ako vyplýva z oznámenia vo Vestníku verejného obstarávania, lehota na otváranie ponúk je 27. mája. Ide o úsek R2 v dĺžke 15,5 kilometra v okresoch Trenčín a Bánovce nad Bebravou.

 

Budúci dodávateľ má dodať dokumentáciu na stavebné povolenie do ôsmich mesiacov od účinnosti zmluvy a dokumentáciu na ponuku do troch mesiacov od výzvy objednávateľa. Autorský dozor bude vykonávať od odovzdania staveniska do ukončenia stavby v rozsahu 2 500 hodín. Záujemcovia môžu požiadať o vysvetlenie podmienok účasti alebo súťažných podkladov písomne najneskôr do 13. mája. 

 

Pripravovaná stavba R2 Mníchova Lehota - Ruskovce je v procese stavebného konania. Výstavba úseku by sa podľa predpokladov mohla začať v roku 2016 a skončiť v roku 2019. Územné rozhodnutie stavby je právoplatné od februára 2011. Na tomto úseku je plánovaná križovatka Mníchova Lehota a 31 mostov. Nadviaže na pripravovaný úsek R2 križovatka D1 Chocholná - Mníchova Lehota (8,7 km) s plánom výstavby v rokoch 2017 až 2020. Nasledujúci úsek R2 Ruskovce - Pravotice (10,6 km) v polovičnom profile, ktorý bude obchvatom Bánoviec nad Bebravou, je vo výstavbe od tohto roka a dokončený bude v roku 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies