Z vraždy bossa Miroslava Sýkoru obvinili štyroch ľudí

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 13:00 • 2 min
Z vraždy bossa Miroslava Sýkoru obvinili štyroch ľudí

BRATISLAVA - Z vraždy údajného bossa podsvetia Miroslava Sýkoru polícia obvinila štyroch ľudí. Medzi nimi aj údajného šéfa nitrianskeho podsvetia Ľuboša F.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál čas.sk, ktorý pripomenul, že Sýkoru, po ktorom je pomenovaná jedna z bratislavských zločineckých skupín, popravili 6. februára 1997 pred bratislavským hotelom Holiday Inn na Bajkalskej ulici.

Ľuboš F. je podľa portálu okrem Sýkorovej vraždy už dávnejšie obvinený z podielnictva aj vraždy Petra Čongárdyho, alias Čongiho, ktorý bol jedným z bosov sýkorovcov. Zavraždili ho 9. septembra 2004 v Bratislave. 

"Odbor osobitného určenia Generálnej prokuratúry SR vzhľadom na závažnosť skutkov a osoby obvinených nebude v súčasnosti poskytovať bližšie informácie v tejto trestnej veci," povedala hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Jana Tökölyová. K prípadu sa nevyjadruje ani policajné prezídium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies