WTA Miami: Hantuchová v 1. kole dvojhry proti Bencicovej

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 11:05 • 2 min
WTA Miami: Hantuchová v 1. kole dvojhry proti Bencicovej

MIAMI - Osemnásťročná švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Bencicová, 34. v renkingu, bude súperkou Daniely Hantuchovej (46.) v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open v americkom Miami na Floride (24. marca - 5. apríla, tvrdý povrch Laykold, dotácia 5 381 235 USD).

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom nedeľňajší žreb. Tridsaťjedenročná popradská rodáčka Hantuchová vlani v Birminghame zvíťazila nad Bencicovou 6:1, 6:4. Postupujúca bude v 2. kole čeliť Austrálčanke Casey Dellacquovej nasadenej ako tridsiatej druhej.


Magdalénu Rybárikovú (47.) preverí niektorá z kvalifikantiek, medzi 64 najlepšími by to bola talianska tridsiatka "pavúka" Camila Giorgiová. Karolína Schmiedlová si zmeria sily so Slovinkou Polonou Hercogovou (69.), ďalej by nasledovala poľská sedmička žrebu Agnieszka Radwanská. Jana Čepelová (68.) bude hrať s Juliou Görgesovou (68.), ktorej sa pokúsi odplatiť prehru z vlaňajšieho Indian Wells, a aj v 2. kole by mala nemeckú výzvu v podobe Sabine Lisickej nasadenej ako dvadsiatej siedmej. Dominika Cibulková je dva týždne po operácii pravej nohy, do súťažného diania sa vráti najskôr v júni.


O čistý hetrik a dovedna ôsmy singlový titul v Crandon Parku v lokalite Key Biscayne sa pokúsi domáca líderka svetového rebríčka Serena Williamsová, ktorá v piatok nenastúpila na semifinále v kalifornskom Indian Wells pre zranenie pravého kolena.


Z programu úvodného kola budú pútať pozornosť zápasy Anastasia Pavľučenkovová (Rus.) - Vera Zvonarevová (Rus.), Yanina Wickmayerová (Belg.) - Sloane Stephensová (USA), Bojana Jovanovská (Srb.) - Mona Barthelová (Nem.) či Klára Koukalová (ČR) - Kristina Mladenovicová (Fr.). Voľnou kartou vyzbrojená dvojnásobná grandslamová semifinalistka Nicole Vaidišová z ČR začne proti kvalifikantke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies