Wilshere je o krok bližšie, musí presvedčiť trénerov

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 15:06 • 2 min
Wilshere je o krok bližšie, musí presvedčiť trénerov

LONDÝN - Anglický futbalový reprezentant v službách londýnskeho klubu FC Arsenal Jack Wilshere si je vedomý svojej úlohy pred záverečnou časťou tejto sezóny, ktorú vynechal prakticky celú pre zdravotné indispozície.

slovakia

left justify in out

Wilshere si ešte počas predsezónnej prípravy zlomil ihlicu predkolenia ľavej nohy a nevyhol sa chirurgickému zákroku. Dvadsaťštyriročný stredopoliar v piatok absolvoval návrat na trávnik Emirates Stadium, odohral 65 minút za rezervné mužstvo "kanonierov" proti "dvadsaťjednotke" Newcastlu United (3:1).

 

"Návrat do A-mužstva je mojím cieľom. Ako som už povedal, chcem ísť na majstrovstvá Európy. Musím presvedčiť trénera Anglicka (Roya Hodgsona) a Arséna Wengera, že môžem hrať," povedal Wilshere pre oficiálny web svojho zamestnávateľa a dodal: "Cítim sa dobre. Je príjemné byť späť a hrať na Emirates Stadium. Viem, že ešte nie som v cieli, nie som ešte úplne pripravený hrať za prvé mužstvo, ale som o krok bližšie k potrebnej kondícii."


Rodák zo Stevenage Wilshere patrí k futbalistom, ktorým sa zdravotné problémy nevyhýbajú. Z minulého ročníka vynechal pre novembrovú operáciu ľavého členka päť mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies