Vojenské letectvo zostrelilo lietadlo venezuelskej drogovej mafie

NETKY.SK • 4 November 2014, 09:31 • 2 min
Vojenské letectvo zostrelilo lietadlo venezuelskej drogovej mafie

CARACAS - Venezuelské vzdušné sily zostrelili nad štátom Apure pri hraniciach s Kolumbiou predpokladané lietadlo drogovej mafie, informoval dnes venezuelský minister obrany Vladimir Padrino López.

slovakia

left justify in out

Minister na svojom twitterovom konte zverejnil fotografiu zostreleného lietadla a napísal: "Toto sú zvyšky lietadla typu King-200, ktoré preniklo do nášho vzdušného priestoru a bolo zostrelené posádkou strategického velenia bolívarovských ozbrojených síl juhovýchodne od mesta Elorza v štáte Apure." López neuviedol, čo sa stalo s posádkou stroja.

 

Venezuelský prezident Nicolás Maduro v roku 2013 podpísal zákon, ktorý umožňuje leteckým silám zostreľovať lietadlá kolumbijskej drogovej mafie, ak preniknú do venezuelského vzdušného priestoru. Zákon, ktorý parlament schválil vlani, navrhol niekdajší prezident Hugo Chávez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies