Čivava zaradila spiatočku a vrútila sa na štvorprúdovú cestu

NETKY.SK • 28 November 2019, 10:22 • 2 min
Čivava zaradila spiatočku a vrútila sa na štvorprúdovú cestu

Psy za volant nepatria. Ale v Spojených štátoch si to zrejme tamojší domáci maznáčikovia neuvedomujú. Inak by ťažko v priebehu iba niekoľkých dní mohli policajti zverejniť hneď dve videá, kedy auto riadi pes.

slovakia

left justify in out

To prvé sa datuje 21. novembra a stalo sa v Port St. Lucie na Floride. Zaparkované auto na videu znenazdajky vyrazí a zjavne bez vodiča sa točí stále dokola.

 

Ukázalo sa, že pes v naštartovanom vozidle zvládol zaradiť spiatočku potom, čo jeho pán vystúpil.

 

Čierny labrador Max, ktorý bol vo vnútri, zvládol krúžiť týmto spôsobom zhruba hodinu. Potom auto napálil do poštovej schránky a tým spomalil. V tú chvíľu sa podarilo policajtom dostať cez bočné dvere do vozidla, auto zastaviť a zaistiť spokojného a zdravého psa.

 

 

Čivava za volantom zacúvala do štvorprúdovej cesty


Ďaleko horšiu dohru však mohla mať podobná situácia, ktorá sa stala 24. novembra v Slidell v Louisiane. Tam spiatočku zaradila čivava, keď jej panička zrovna tankovala na benzínke.

 

Auto zrazu začalo cúvať do štvorprúdovej cesty a ako zázrakom sa takmer nič nestalo, keď nepočítame ľahké zranenie, ktoré utrpela vydesená majiteľka. Tá zakopla pri pokuse svoje auto zastaviť.

 

Miestna polícia využila publikáciu videa na Facebooku k varovaniu vodičov, aby svoje autá vždy zaistili, či už ručnou brzdou, alebo vypnutím motora, keď v nich nechávajú svojich miláčikov osamote.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona