Vlak na trati Trnava - Cífer usmrtil muža, pravdepodobne išlo o samovraždu

NETKY.SK • 5 September 2015, 15:22 • 2 min
Vlak na trati Trnava - Cífer usmrtil muža, pravdepodobne išlo o samovraždu

BRATISLAVA/TRNAVA - Život muža si dnes vyžiadala kolízia, ku ktorej došlo ráno o 4.10 hod. na železničnej trati Trnava - Cífer.

slovakia

left justify in out

Ako pre TASR uviedla hovorkyňa Železníc SR (ŽSR) Martina Pavliková, išlo pravdepodobne o samovraždu, lebo muž sa postavil pred idúci vlak.

 

Železničná doprava na danom úseku bola úplne prerušená do 4.45 hod., následne bola spustená jazda vlakov po vedľajšej koľaji zníženou rýchlosťou.

 

Vlak spoločnosti RegioJet, ktorý muža zrazil, bol nočný spoj medzi Košicami a Bratislavou a do hlavného mesta mal prísť nadránom. Kolízia však spôsobila podľa hovorcu RegioJet Aleša Ondrůja až trojhodinové meškanie. "Mrzí nás to, je to ľudská tragédia, ale sú to veci, s ktorými možno len ťažko niečo urobiť. Na mieste nehody sme museli počkať na príchod vyšetrovateľov a súdneho lekára," vysvetlil Ondrůj.

 

 

map von

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies