VIDEO Nečakaný hosť: Na svadbu v Indii sa prišiel pozrieť ľudožravý tiger

NETKY.SK • 19 December 2017, 06:00 • 2 min
VIDEO Nečakaný hosť: Na svadbu v Indii sa prišiel pozrieť ľudožravý tiger

INDAUR – Divoký dospelý tiger sa vynoril z džungle a prerušil svadobnú oslavu, ktorá sa práve konala na priľahlom priestranstve. Tiger sa pokojne poprechádzal po vyprázdnenom priestore a opäť sa vzdialil.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako sa veľký tigrí samec začal približovať k zhromaždeniu, svadobčania sa v panike rozpŕchli a hľadali si úkryt. Jeden z nich však stihol zaznamenať situáciu na mobil, hoci trochu nespojitým spôsobom.

 

Udalosť sa stala pred pár dňami v štáte Madhjapradéš v strednej Indii a zaznamenali ju miestne médiá. Informovali tiež, že ten istý tiger neskôr napadol dedinčanku v susednom štáte Maharaštra a spôsobil jej zranenia, pre ktoré ju museli hospitalizovať.

 

Dravú šelmu monitorujú lesníci a ochrancovia prírody, podľa ktorých zostáva v blízkosti ľudských sídel a priťahuje ho svetlo. Nebojí sa ľudí a odváži sa chodiť aj po rušných komunikáciách, dokonca aj cez dediny.

 

Toto správanie je neobvyklé; podľa odborníkov môže súvisieť s tým, že predátora vytlačil z jeho pôvodného teritória v lese iný tiger. Miestne orgány pre životné prostredie vytvorili na monitorovanie nebezpečného zvieraťa osobitnú skupinu siedmich ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies