VIDEO Najslávnejší pokémon sa stal detektívom a zahral si v komédii: Žltého sympaťáka nadaboval Deadpool

NETKY.SK • 13 November 2018, 15:17 • 2 min
VIDEO Najslávnejší pokémon sa stal detektívom a zahral si v komédii: Žltého sympaťáka nadaboval Deadpool

Najslávnejší pokémon sveta sa vrátil, ale nie v podobe, ako ho všetci veľmi dobre poznáme. Pikachu sa vydal na dráhu detektíva a nejde mu to veru zle.

slovakia

left justify in out

Svojmu novému kamarátovi Timovi Goodmanovi sa bude snažiť pomôcť nájsť jeho nezvestného otca a svojho niekdajšieho parťáka. Sám však musí zistiť, čo s ním samotným. Pikachu totiž stratil pamäť a prišiel o svoje elektrické schopnosti!

 

Sympatický Pikachu sa vráti na filmové plátna. V celovečernom rodinnom filme sa však predstaví inak, než ho väčšina divákov a hráčov pozná.

 

 

Zo žltého stvorenia sa totiž stal detektív s čuchom pre odhaľovanie zločinov. Film Pokémon: Detektív Pikachu sa teraz predstavil v prvom traileri.

 

Tim Goodman (Justice Smith, Jurský svet: Zánik ríša) je neúspešný tréner pokémonov, ktorému pri autonehode záhadne zmizol otec - úspešný detektív Harry Goodman.

 

Tim sa preto rozhodne za každú cenu zistiť, čo sa s ním stalo. Počas vyšetrovania mu skríži cesty roztomilý pokémon Pikachu.

 

 

Aké je však chlapcovo prekvapenie, keď zistí, že rozumie jeho reči. Zatiaľ čo ostatní ľudia počujú len "pika, pika", on rozozná každé slovo, ktoré pokémon vypustí z papuľky.

 

Slovenská premiéra snímky je naplánovaná na máj 2019. Ak bude aspoň z polovice tak dobrá, ako jeho videoherná predloha, bude to veľká zábava.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies