VIDEO Moderátor na HBO si uťahoval zo Slovenska kvôli utečencom

NETKY.SK • 29 September 2015, 14:27 • 2 min
VIDEO Moderátor na HBO si uťahoval zo Slovenska kvôli utečencom

NEW YORK – Známy moderátor show Last Week Tonight With John Oliver, ktorú vysiela HBO si zobral do úst Slovensko. John Oliver sa do nás obul kvôli nevôli prijať utečencov.

slovakia

left justify in out

Slovensko je pod paľbou kritiky najmä kvôli bojkotu povinných kvót, ktoré odsúhlasil Európsky parlament. Podľa nášho premiéra Roberta Fica sú kvóty iracionálne a nič neriešia.

 

Naša malá krajina sa tak, kvôli odmietavému postoju voči utečencom dostalo do show Johna Olivera na HBO.

 

"Slováci hovoria, že poskytnú azyl kresťanom, ale nie moslimom, pretože nemajú mešity," začal Oliver svoj preslov na účet Slovenska a dodal: „Prepáč Slovensko, ty nechceš prijať žiadnych moslimov, pretože nemáš mešity? Vieš o tom, že ich môžeš postaviť? Mešity sa nevyskytujú voľne v prírode, nevznikli v dôsledku erózie. Moslimovia môžu žiť kdekoľvek, kde žijú iní ľudia. Moslimovia nie sú delfíny, ktoré sa snažia usadiť napríklad niekde v Arizone.“

 

Časť o Slovensku začína okolo 9:30.

 

 

Oliver nie je jediným moderátorom, ktorý si zobral na paškál Slovensko. V decembri 2013 Jon Stewart povedal o nás, že jeme vlastné zvratky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies