Británia oplakáva dievčatko, ktoré sa stalo obeťou hrozného činu

NETKY.SK • 24 August 2022, 19:08 • 2 min
Británia oplakáva dievčatko, ktoré sa stalo obeťou hrozného činu

LIVERPOOL - Len deväťročná Olivia Pratt-Korbel bola zavraždená vo svojej posteli.

slovakia

left justify in out

Zničená rodina malej Olivie Pratt-Korbel, ktorá bola včera večer nezmyselne zavraždená vo rodinnom dome v Liverpoole, zverejnila prostredníctvom anglických médií fotku dievčatka s odkazom pre jej vraha: „Nech Ťa táto fotka a tvár prenasleduje už navždy." 

 

img
Zavraždená Olívia

 

Malá princezná sa stala podľa doterajších zistení obeťou gangov, ktoré si už nejaký čas vybavujú účty v Liverpoole. Jeden z členov gangu vtrhol do domu rodiny a začal strielať v domnení, že do domu videl vbehnúť muža z iného gangu, ktorého naháňal. Guľka zasiahla nevinnú Olíviu. Dievčatko, žiaľ, na mieste zomrelo. 

 

„Nájdeme toho, kto Ti to urobil a dosiahneme pre Teba spravodlivosť dievčatko. Milujeme ťa tak veľmi, až to bolí," uviedli zdrvení príbuzní Olivie. 

 

img

 

Jej teta Cheryl uviedla, že Oliviina rodina si uvedomuje, že sú s nimi nielen srdcia Liverpoolu, ale i celej krajiny a dodala, že vláda musí spraviť všetko preto, aby dostala gangy z ulíci každého mesta, aby už žiadna rodina nezažila tú istú bolesť. 

 

Polícia po strelcovi intentívne pátra, zatiaľ bezúspešne. K tragickej smrti dievčatka sa vyjadrilo množstvo anglických politikov, ktorí tento hrozný čin odsúdili. 

 

Prečítajte si aj: Bývalá mexická vláda bola zapletená do hrozného zločinu!


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies