VIDEO Mariňák sa konečne vyjadril k Váhostavu: Politici do**bú aj instatnú polievku

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 09:57 • 2 min
VIDEO Mariňák sa konečne vyjadril k Váhostavu: Politici do**bú aj instatnú polievku

BRATISLAVA – K situácii okolo reštrukturalizácie Váhostavu sa vyjadril už takmer každý. Všetci však čakali na názor odborníka na slovo vzatého Fuča alias Mariňáka.

slovakia

left justify in out

Po ozname, že sa video bude natáčať, sa fanúšikovia konečne dočkali.

 

 

 

Politika a kauzy ako Váhostav potrebujú názor aj od ludí z ulice. Preto som sa rozhodol ako posledný (lebo som čierny) k tomu vyjadriť!A poradne tomu vytnem, nech vidia, že nato máme. Zajtra čakaj video!

Posted by Mariňák on Tuesday, May 19, 2015

 

 

So svojím upriameným jednookým pohľadom, plyšákom v ruke a riedidlom na stole sa nahnevaný Mariňák opýtal: "Viete prečo váham o mojom stave?“ a pustil sa do našich politikov, ktorí podľa neho vedia pokaziť už aj instantnú polievku.

 

Mariňák im ďalej vo videu povedal, čo si o nich myslí a kam to podľa neho dotiahnu. Samozrejme veľmi svojským štýlom. Viac sa dozviete vo videu.

 

 

Marek alias Fučo je známy najmä ako Mariňák, alebo rybička z LokalTV. Okrem toho vystupuje aj ako komik v standup show Temné Kecy. Známe sú najmä jeho vyjadrenie k vojne na hiphopovej scéne a paródia Ega a jeho vyjadrenia k CT-čku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies