AKTUALIZOVANÉ VIDEO Výbuchy v továrni na kozmetiku pri New Yorku zranili najmenej 35 ľudí

NETKY.SK • 21 November 2017, 07:00 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ VIDEO Výbuchy v továrni na kozmetiku pri New Yorku zranili najmenej 35 ľudí

NEW WINDSOR - Najmenej 35 ľudí utrpelo zranenia pri dvoch výbuchoch, ktoré v pondelok otriasli továrňou na výrobu kozmetiky neďaleko New Yorku.

slovakia

left justify in out

Sú medzi nimi aj siedmi hasiči, ktorí do továrne prišli hasiť požiar po prvom výbuchu. Na záberoch amerických médií vidno z továrne stúpať hustý čierny dym. Príčina výbuchov zatiaľ nie je známa. Prvý z dvoch výbuchov zasiahol továreň ráno o 10:15 miestneho času (16:15 SEČ).

 

Miestna polícia informovala, že väčšina zranených sú zamestnanci továrne. Podľa úradov žiaden zo zranených nie je v ohrození života. Jeden zo zamestnancov je nezvestný.

 

Úrady odporučili miestnym obyvateľom, aby neotvárali okná, keďže dym z miesta požiaru by mohol obsahovať toxické látky. V továrni Verla International sa vyrábajú laky na nechty, pleťové mlieka, parfumy a iné kozmetické produkty.

 

Továreň na výrobu kozmetiky sa nachádza asi 750 metrov od radnice a policajnej stanice v New Windsore, vzdialenom 88 kilometrov severne od New Yorku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies