VIDEO Costa sa opäť vyfarbil, hodil smerom k Mourinhovi tréningovú vestu

NETKY.SK • 30 November 2015, 10:21 • 2 min
VIDEO Costa sa opäť vyfarbil, hodil smerom k Mourinhovi tréningovú vestu

LONDÝN - Španielsky futbalista Diego Costa sa opäť vyfarbil. Tentoraz neuniesol fakt, že v drese FC Chelsea nezasiahol do nedeľňajšieho londýnskeho derby proti Tottenhamu. Po návrate z rozcvičky na lavičku si vyzliekol tréningovú vestu a hodil ju za hlavu do miest, kde sedel kouč Jose Mourinho.

slovakia

left justify in out

Chelsea sa nedostala z výsledkovej krízy ani na White Hart Lane a po bezgólovej remíze sa posunula len o jednu priečku vyššie. V súčasnosti je štrnásta, na čelo tabuľky stráca už priepastných 14 bodov. V londýnskom klube to nefunguje podľa predstáv, čo potvrdilo aj správanie Diega Costu. "Ak ma chce zraniť, tréningovou vestou to nepôjde. Mám s ním dobrý vzťah, žiaden problém. Ak však pozorne sledoval zápas z lavičky, musel sa dozvedieť, prečo sedí," skonštatoval Mourinho pre The Guardian.

 

Portugalský kouč následne dodal, že Costa by sa nemal na nič sťažovať. "Diego je privilegovaný, pretože z kľúčových hráčov som ho posadil až ako posledného. Sedel aj kapitán Terry, rovnako Ivanovič, Cahill ako vicekapitán Anglicka. Takisto Fabregas, Pedro, Oscar, Hazard. Costa je teda privilegovaný, v zápasoch, v ktorých menovaní hráči nehrali, on bol na ihrisku," dodal Mourinho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies