VIDEO Aj dievčatá vedia byť poriadne brutálne, takto zmarovali 13-ročnú Kristínu

NETKY.SK • 25 August 2016, 19:18 • 2 min
VIDEO Aj dievčatá vedia byť poriadne brutálne, takto zmarovali 13-ročnú Kristínu

CHAIKOVSKY – Skrz video na internete sa šíri šokujúca šikana, ktorú spáchali mladé dievčatá vo veku 14 až 17 rokov. Obeťou sa stala 13-ročná Kristína K, ktorú brutálne zbili vrátane kopanca do tváre.

slovakia

left justify in out

Tínedžerky ju údajne chceli potrestať za „špinavé ohováranie.“ Kristína mala podľa slov spolužiaka šíriť informáciu, že jedno z dievčat sa vyspalo s nevlastným otcom. Tá sa nahnevala, zvolala svoje kamarátky a „zlomyseľníčku“ si podali.

 

Dievčenský gang si pred tvrdou odplatou spravil s obeťou triumfálnu selfie. Kristína, ktorá utŕžila množstvo tvrdých rán do rôznych častí tela vrátane tváre, bola donútená na kameru samu seba nazvať hanlivými výrazmi.

 

Na incidente, ktorý sa odohral v meste Chaikovsky v regióne v Perm, sa podieľali aj dvaja chlapci, ktorý mali stáť za kamerou.

 

Drastická scéna v Rusku spôsobila šok. Ide už o druhý podobný prípad v priebehu dvoch dní. Deň predtým bolo skupinou zbité 15-ročné dievča v spore o chlapca.

 

Dievča menom Elena T. povedala, že tento gang pozná: "Poznám tie dievčatá. Sem tam som sa s nimi stretávala. Sú zlým príkladom pre ostatných tínedžrov."

 

Polícia už potvrdila, že oba prípady vyšetruje pre prečin ublíženia na zdraví.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies