Van Gaal a Pellegrini pred derby vytesaní do tekvice

NETKY.SK • 31 Október 2014, 18:20 • 2 min
Van Gaal a Pellegrini pred derby vytesaní do tekvice

MANCHESTER - Tréneri manchesterských futbalových klubov Louis van Gaal a Manuel Pellegrini sa pred nedeľňajším očakávaným derby súbojom v Premier league ocitli okrem predných stránok anglických novín aj na netradičnom mieste - vytesaní do tekvice.

slovakia

left justify in out

Postaral sa o to 31-ročný fanúšik United Simon McInnis, ktorý si týmto spôsobom uctil sviatok Halloween, ako aj futbalovú udalosť víkendu. Na svoje dielo použil dve 15 kg vážiace tekvice a práca mu trvala 25 hodín.+

 

"Počas niekoľkých rokov, čo sa zaoberám touto prácou, som vytvoril približne 75 tekvíc s rôznymi motívmi. Boli medzi nimi herec James Nesbitt, ale aj záhradný dizajnér a moderátor televíznej šou z tohto prostredia Joe Swift. Tréneri United a City sú moje prvé výtvory s futbalovou tematikou a myslím si, že patria medzi najlepšie," cituje McInnisa server The Gazette. Zároveň priznal, že na Van Gaalovi si dal viac záležať a zabral mu aj viac času. "Je to môj favorit, lebo som fanúšik United, preto som ho nemohol ´odfláknuť´. Verím, že v nedeľu sa na konci bude smiať jeho mužstvo," dodal tvorca zaujímavej tekvicovej kultúry. 

 

Jeho výtvory si môžu pozrieť návštevníci obchodného komplexu Asda v manchesterskom Eastlande, ktorý sa nachádza v tesnom susedstve domovského stánku City Etihad Stadium, dejiska nedeľňajšieho futbalového derby. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies