V trileri Vengeance: A Love Story si zahrá aj Don Johnson

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 15:28 • 2 min
V trileri Vengeance: A Love Story si zahrá aj Don Johnson

NEW YORK - Americký herec Don Johnson sa predstaví v pripravovanom trileri Vengeance: A Love Story, ktorý vzniká na motívy novely Rape: A Love Story (2003) autorky Joyce Carol Oates. Šesťdesiatšesťročný rodák z Flat Creek v Missouri stvárni neodbytného advokáta Jaya Kirkpatricka.

slovakia

left justify in out

Príbeh novinky sa zameriava na detektíva Johna Dromoora, ktorého si zahrá Nicolas Cage. Dromoor začne vyšetrovať prípad znásilnenia po tom, ako ho dievčatko menom Bethie (Talitha Bateman) požiada o pomoc. Jej matku Teenu v podaní Anny Hutchison totiž počas sviatočného víkendu znásilnila skupina narkomanov. Keď sa už zdá, že sa Teene dostane zadosťučinenia, právnici na čele s Kirkpatrickom začnú spochybňovať jej dôveryhodnosť pre opitosť a promiskuitu.


Scenár napísal John Mankiewicz, pričom réžiu má na starosti Johnny Martin. Produkcie sa ujal Michael Mendelsohn, ktorý spolupracuje s výkonnými producentmi Haroldom Beckerom, Mikeom Nilonom a Richardom Rionda Del Castrom. Herecké obsadenie dopĺňajú Deborah Kara Unger, Joshua Mikel, Emily Sandifer či Dwayne Boyd. Snímka by sa mala dostať do kín na budúci rok.


Dona Johnsona preslávila úloha v seriáli Miami Vice (1984 - 1990), za ktorý v roku 1986 získal Zlatý glóbus. Okrem toho si zahral aj v snímkach Mŕtvy gang (1989), Horúce miesto (1990), Prázdniny v raji (1991), Včera narodení (1993), Diablov advokát (1993), Zelený svet (1996), Stalo sa v Ríme (2010), Machete (2010), Divoký Django (2012) či Jedna za všetky (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies