V Seredi polícia zadržala Taliana hľadaného za obchod s kokaínom na Sicílii

NETKY.SK • 24 Apríl 2012, 08:04 • 2 min
V Seredi polícia zadržala Taliana hľadaného za obchod s kokaínom na Sicílii

V Seredi polícia zadržala Taliana hľadaného za obchod s kokaínom na Sicílii - Krimi Policajti cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru zadržali minulý týždeň v Seredi v jednej z bytoviek medzinárodne hľadaného občana Talianska, Antonina C. Na 52-ročn

slovakia

left justify in out

img

Policajti cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru zadržali minulý týždeň v Seredi v jednej z bytoviek medzinárodne hľadaného občana Talianska, Antonina C.

Na 52-ročného Antonina vydal sudca zo sicílskeho mesta Catania Európsky zatýkací rozkaz pre podozrenie z účasti na obchodovaní s kokaínom. Antonino C. je justičnými orgánmi Talianska obvinený z toho, že s ďalšími osobami zo Sicílie sa ešte v roku 2006 podieľal na nezákonnom dovoze kokaínu do tejto krajiny. Pri policajnej akcii vtedy talianski policajti zaistili drogy v množstve viac ako 3.700 kilogramov.

Podľa policajných zistení Antonino C. prišiel na územie Slovenska k svojej priateľke, s ktorou sa zoznámil v Taliansku. V byte jej príbuzných ho policajti v týchto dňoch aj vypátrali a zatkli.

Zadržaný Talian bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde čaká na rozhodnutie súdu o vzatí do vydávacej väzby. Následne bude vydaný justičným orgánom Talianska, kde mu za drogovú kriminalitu hrozí dvadsať ročný trest.

Zdroj: PPZ SR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies