Štvorica mladíkov zbila 35-ročného muža pre 100 eur

NETKY.SK • 14 Júl 2011, 11:34 • 2 min
Štvorica mladíkov zbila 35-ročného muža pre 100 eur

Štvorica mladíkov zbila 35-ročného muža pre 100 eur

slovakia

left justify in out

img

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Senci obvinil štvoricu mladíkov, medzi nimi aj iba 16-ročného Erika z Bernolákova, zo zločinu lúpeže. Podľa zistení polície mali práve oni v utorok (12. 7.) v čase približne o 22.30 h na Duklianskej ulici v obci Bernolákovo napadnúť po slovnej hádke 35-ročného obyvateľa obce.
      "K fyzickému napadnutiu poškodeného došlo tak, že jeden z útočníkov ho zrazil päsťou na zem, kde ho kopal do oblasti celého tela. Neskôr sa pridali k útoku na poškodeného aj ďalší traja útočníci," informoval TASR František Peczár z komunikačného oddelenia bratislavskej krajskej polície.
      Incident mal podľa jeho slov vyvrcholiť tým, že jeden z útočníkov strhol poškodenému ruksak, ktorý si ponechal. Napadnutý v ňom mal osobné veci, ktorých hodnota sa odhaduje približne na 100 eur. "Poškodenému okrem škody na majetku vznikla v dôsledku bitky aj ťažká ujma na zdraví," dodal Peczár.
      Obvinení muži sú stíhaní na slobode, pričom po dokázaní viny im hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. V prípade obvineného mladistvého Erika sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies