Trnavčan Tambe je v nominácii kamerunskej reprezentácie

NETKY.SK • 27 August 2016, 11:37 • 2 min
Trnavčan Tambe je v nominácii kamerunskej reprezentácie

TRNAVA - Kamerunský futbalový útočník v službách slovenského klubu FC Spartak Trnava Robert Ndip Tambe by si mohol v krátkom čase premiérovo obliecť reprezentačný dres svojej krajiny.

slovakia

left justify in out

Kouč Kamerunu Hugo Broos sa netají tým, že ho zaujali ostatné výkony 22-ročného zakončovateľa a zaradil hráča do nominácie na blížiace sa stretnutie kvalifikácie o postup na Africký pohár národov 2017 proti Gambii (3. septembra v Limbe, pozn.). Kamerunčania už majú vo vrecku istotu postupu na kontinantálny šampionát v Gabone a belgický kouč by si v súťažnom stretnutí rád vyskúšal ďalšie herné alternatívy.


"Hoci sme už v pohodlnej situácii, chceme vyhrať. Proti Gambii máme možnosť dať príležitosť hráčom, ktorí doteraz hrávali menej a vyskúšať si ďalších adeptov na reprezentačný dres," vyhlásil pre BBC Sport 64-ročný Broos. "Sledovali sme Tambeho, ako si počína vo svojom slovenskom klube. Zaznamenal štyri góly v piatich zápasoch, čo je zaujímavá vizitka. Chcem ho mať v tíme a vidieť ho v akcii," doplnil Hugo Broos.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies